stor hynde boks

Hyndeboks kobber, stor – Lapatio
Stor hyndeboks kobber. Den store hyndeboks på ca 140 cm har plads til alle dine hynder, tæpper og puder. Her kan du trygt opbevare det tørt og godt hele sommeren. Kobber hyndeboksen er 100% vandtæt. Bunden er hævet så den ikke tager fugt ind. Den har stilbare fødder, så hyndeboksen står stabilt på ujævnt underlag.
læs mere..

 

Hyndeboks quartz zink, stor – Lapatio
Stor hyndeboks quartz zink. Altinii design hyndeboks i dansk kvalitet. 100% vandtæt hyndeboks i mat grå zink og næsten 140 cm bred. Kraftigt låg, så man kan sidde på den og med en hynde fungerer den som en bænk. Et smukt og elegant møbel, der matcher de fleste havemøbler. Ideel hyndeboks til restaurantre, som pynter de fleste steder.
læs mere..

 

Hyndeboks blank zink, stor – Lapatio
Stor hyndeboks blank zink. 100% vandtæt hyndeboks i blank zink og næsten 140 cm bred. Kraftigt låg, så man kan sidde på den og med en hynde fungerer den som en bænk. Zink hyndeboksen vil med tiden få patina og bliver mat grå og mere rustik. Et smukt og elegant møbel, der matcher de fleste havemøbler.
læs mere..

 

Stor Skye hyndeboks til havehynder – cane-line.dk
Stor Skye hyndeboks i sort glasfiber. Perfekter til opbevaring af hynder. Udørt i enkelt og elegant design.
læs mere..

 

stor hyndeboks | Sammenlign priser på stor hyndeboks hos …
Stor 3D LED Digitalt Vægur – MultiFunktion. 24hshop Danmark. 259 kr . Inkl. fragt: 298 kr. Nu slipper du for at misse flere vigtige tider når du er hjemme. Med væguret i 3D fæster du de store digitale cifre på væggen og får hver minut i tydeligt og skarpt LED-lys. Uret kan stilles ind til både 12- og 24 timers visning.
læs mere..

 

Stor rustfri hyndeboks i sort polyrattan med vandtæt lås …
Sort hyndeboks i polyrattan flet på 128*71*74 cm. Alle dele i rustfrit aluminium, som holder i mange år. Vandtæt lås og gaspatron til låg. Gratis …
læs mere..

 

Hyndeboks Gigant – Sort | Trademax.dk
Køb Hyndeboks Gigant – Sort på Trademax.dk! 400.000 tilfredse kunder Altid levering når det passer dig Vinterudsalg – Velkommen til Trademax.dk!
læs mere..

 

Stor hyndeboks – hvid/teak med hvid gummifuge i låg
Stor hyndeboks – hvid/teak med hvid gummifuge i låg Flot og vejrbestandig hyndeboks til opbevaring i huset el. haven. Hvid, højglanslakeret mahogni med jalousi i siderne og teaklåg med sort gummifuge. Teak og mahognitræ er rigt på naturlig olie, egnet til at modstå brug i det skandinaviske klima.
læs mere..

 

Hyndeboks fra JYSK – Se udvalget af hyndebokse her
Hyndeboks – en praktisk løsning. En hyndeboks holder dine havehynder rene og tørre i sommerperioden og er en praktisk løsning, når du skal have ryddet …
læs mere..

 

Køb hyndebokse her – stort udvalgt – online på Coop.dk
Hyndeboks guide og inspiration Hyndeopbevaring forlænger dine hynders levetid Dine havemøbler er mere behagelige at sidde i, når du sidder på en hynde.
læs mere..

 

Hyndebokse – Køb en lille eller stor hyndeboks fra Trademax.dk
Vælg en lille eller stor … beskyttes fra regn og sol for at holde sig smukke og lækre længe.Hvis du efterlader dem ude får du hurtigt slidte hynde …
læs mere..

 

Hyndeboks – Køb hyndebokse i lækker kvalitet til lave priser
Køb hyndebokse i lækker kvalitet hos Harald Nyborg. Vi har et stort udvalg af hyndebokse til at beskytte netop dine hynder med regn og andet uvejr online.
læs mere..

 

Hyndeboks – 12 gode hyndebokse i teak, polyrattan og plast
Stor hyndeboks i polyrattan. Hvis du har brugt for en stor polyrattan hyndeboks så kan Coop også hjælpe dig. Lige nu sælger de modellen “XL” som kan indeholde hele 868 liter eller mere end 3 gange så meget som model Balder. Materialerne er stadig metal og polyrattan.
læs mere..

 

Opbevaring – Sammenlign priser på PriceRunner
Hos PriceRunner kan du sammenligne priser på Opbevaring. Find den bedste pris på Opbevaring her!
læs mere..

 

Hyndeboks inspiration – 11 flotte hyndebokse i bl.a. træ …
Hvidmalet boks og ubehandlet låg; Mål: H48 x D30 x L90 cm; Se pris på hvidmalet Cinas Tina hyndeboks hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt. Elliot – hyndeboks og bænk i én. Hvis du ikke ønsker at have en stor hyndeboks til at optage plads på din terrasse eller altan, er denne bænk et godt alternativ.
læs mere..

 

Find Hyndeboks på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Hyndeboks på DBA. Stort udvalg af Hyndeboks til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Hyndeboks – Sort Polyrattan – Coop.dk
Hyndeboks i polyrattan Stor hyndeboks i polyrattan til opbevaring af dine hynder. Hyndeboksen har to hjul og er derfor nem at flytte efter behov.
læs mere..

 

Hyndeboks XL – Sort | Trademax.dk
En stor og rummelig hyndeboks i kunstrattan, i den her har du plads til mange af vores hynder. Hvis du opbevarer dine hynder i en hyndeboks, så vil de …
læs mere..

 

Keter hyndeboks – Lukas – Antracit Plast med træ-look …
Hyndeboks fra Keter Solen kan knap nok nå at bryde frem, før hynderne er lagt i havestolene, og du er klar til at nyde en sommerdag på terrassen.
læs mere..

 

Hyndebokse – Gode tilbud på hyndebokse til haven
Hyndebokse til spotpriser. Hyndebokse skal holde i mange år og bør samtidig være et pænt møbel der passer til de øvrige havemøbler.
læs mere..

 

« »