bilka planter og blomster

Besøg Bilkas Havecenter – elektronik, brænde og meget mere!
Planter og træer. Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af hækplanter, roser og græs, der alt sammen er med til at gøre din have flot og farverig. Alle vores planter er af høj kvalitet, og de bliver leveret direkte til din hoveddør, så det eneste du skal gøre er at plante dem. Se hele udvalget i de forskellige kategorier nedenfor.
læs mere..

 

Roser – Køb dine roser online – Mange sorter – Bilka.dk
Når du planter dine roser skal du sikre dig at podestedet er cirka 10 centimer under jorden, så din plante er godt beskyttet mod frosten. Beskær dine roser på dronnings fødselsdag. Det kan være en god ide at beskære dine roser, da dette er med til at holde dine rosenplanter unge og energiske.
læs mere..

 

Krukker og potter – Se udvalget online – Bilka.dk
Få dine sommerplanter til at holde længere. Det er først og fremmest vigtigt at du vælger planter eller blomster der kan holde til kulde og nattefrost.
læs mere..

 

Have – Find det største udvalg online -Bilka.dk
Du ka’ gøre dine idéer til virkelighed med alt indenfor årstidens blomster og have­produkter. Her finder du alt det du har brug for til haven uanset om det er sommer eller vinter. Vi har havemaskiner, havemøbler, grill, drivhuse, legestativer, blomster og planter til en skøn sommer i haven.
læs mere..

 

Stort udvalg – køb blomsterfrø online – bilka.dk
Nogle blomster, der er kategoriserede som etårige, kan med den rette pleje og vejrforhold overvintre og tilmed blive en toårig blomst. Blomsterfrøene er inddelt efter type, men ønsker du at finde frem til dine nye blomster efter et farvetema kan du klikke på Alle blomsterfrø og derefter klikke på det farvetema, du ønsker.
læs mere..

 

Pæon – Se det store udvalg af pæoner – Bilka.dk
Der findes blomster, som vi alle kender. Og hertil hører pæonerne. Ikke mange blomster er beundrede som netop dem. Skuddene ser så spæde og fine ud …
læs mere..

 

Dahlia – Se det store udvalg af dahlia – Bilka.dk
Haveindretning og planter. … Fri fragt til Bilka, føtex og NETTO ved køb over … Disse skønne blomster findes i så mange forskellige farver og …
læs mere..

 

Buske – Se udvalget af buske online – Bilka.dk
Buske – bl.a. populære sorter som spirea busk og perikon busk. Også dronningebusk og masser af andre buske. Hurtig levering til kantsten.
læs mere..

 

Tulipaner – Se udvalget af Claus Dalbys tulipaner – Bilka.dk
Køb dine tulipaner og forårsløg i efteråret, så har du smukke blomster til foråret. Køb online og få direkte levering.
læs mere..

 

Alle blomsterfrø – Se hele udvalget – Bilka.dk
Stort udvalg af blomsterfrø online. Køb i dag og få hurtig levering til hjemmeadressen eller med Klik&Hent.
læs mere..

 

Køb sommerblomster online – bilka.dk
Petunia og Tagetes. Er blot nogle af sommerens flotte blomster. Fyld bedet med farvestrålende blomster lige efter din smag. Gå på opdagelse i dette flotte blomsterunivers her på siden og find lige netop dine favoritter. Du vil blandt andet kunne finde sorter som pragtsnerle, Tagetes, Lathyrus, morgenfrue, Brudeslør og petunia.
læs mere..

 

Bredt udvalg af højbede til blomster og planter med en 50 …
Søger du et højbed til dine blomster hjemme på terrassen med en rammehøjde på 50 cm, så er du kommet til rette sted – find det her til en lav pris.
læs mere..

 

Snitblomster – Køb online på Bilkas webshop
Giv en buket til dem, du holder, som er lavet af blomster fra din egen have. Smukt og dekorativt. Se vores udvalg af frø til snitblomster.
læs mere..

 

Stauder – Køb stauder på Bilkas webshop
Stauder er ofte grundstenen i mange haver. Se Bilkas sortiment af stauderfrø online, og køb i dag. Nem levering.
læs mere..

 

Plantetilbehør – Køb tilbehør til plantning online – Bilka.dk
Nyttigt tilbehør til blomster og haven. Blomsterpinde, basttråd mv. Gode priser, hurtig levering og 30 dages returret.
læs mere..

 

Buketbinderi – elektronik, brænde og meget mere! – Bilka
Haveindretning og planter. … Fri fragt til Bilka, føtex og … Bilka garanterer en holdbarhed på minimum 5 dage på alle buketter og afskårne blomster …
læs mere..

 

To og flere-årig blomstring – Køb online på Bilka.dk
Sæt masser af farver i dine bede med to- og flerårig blomster. Shop frø hos Bilka.dk
læs mere..

 

Blomsterløg og knolde – Køb online – Bilka.dk
Se udvalget af blomsterløg og knolde på Bilka.dk. Køb flotte blomsterløg fra Claus Dalby og få levering direkte til din hjemmeadresse.
læs mere..

 

Stedmoder Blomster | Køb online på Bilka.dk
En blanding af stedmoder blomster i forskellige farver, som er toårige, storblomstrende og vinterhårdføre planter. Denne blanding har et væld af farver …
læs mere..

 

Bede – Se hele sortimentet af bede til haven – Bilka.dk
Haveindretning og planter. Bigbags ; … Uanset om du har en lille altan eller en stor have, finder du her på Bilka.dk et bede eller blomsterkasser, …
læs mere..

 

« »