bilka grønne planter

Planter – Stort udvalg af planter online – Bilka.dk
Planter og træer. Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af hækplanter, roser og græs, der alt sammen er med til at gøre din have flot og farverig. Alle vores planter er af høj kvalitet, og de bliver leveret direkte til din hoveddør, så det eneste du skal gøre er at plante dem. Se hele udvalget i de forskellige kategorier nedenfor.
læs mere..

 

Stedsegrønne planter – Bilka
Haveindretning og planter. … Fri fragt til Bilka, føtex og NETTO ved køb over 300,-* 30 dages returret. Fri fragt på alle ordrer over 1.000,-Forside …
læs mere..

 

Prydbuske – Se det store udvalg af buske her – Bilka.dk
Prydbuske er med til at give dit have et flot og farverigt udseende. Det er en let måde at pifte en have op, ved at bryde det meget grønne udtryk de fleste haver har. Her på Bilka.dk har vi et stort udvalg af prydbuske i alverdens farver og former, så du kan helt sikker finde noget der passer lige ind i din have.
læs mere..

 

Kunstige Planter.dk – De mest naturtro kunstige blomster …
Vi leverer kunstige og meget naturtro planter og krukker til det offentlige, institutioner og erhverv. Bliv inspireret og Kontakt os for demo.
læs mere..

 

Tilbud på planter – Se udvalget her – føtex.dk
Vi har samlet en række gode tilbud på planter på føtex.dk. Se udvalget her og lad dig inspirere.
læs mere..

 

Hækplanter – Køb din nye hæk – Bilka.dk
Køb trygt din nye hæk på Bilka.dk. Når du køber en ny hæk på Bilka.dk, giver vi dig grogaranti. Det betyder, at hvis dine planter ikke gror inden for det første år, så bytter vi planten eller giver dig pengene retur. Læs mere om grogarantien her.
læs mere..

 

Plakater med botanik | Plakater og posters med planter …
Flotte plakater med botaniske tryk, herunder plakater med grønne blade, blomster og planter, som passer ind i en moderne indretning. Billeder af blomster.
læs mere..

 

Stueplanter – Vi tilbyder stueplanter og indendørs planter
Det kan være en svær balancegang for mange at vande lidt – for det er meget lidt vand disse planter skal have. Andre nemme og ikke så tørstige planter er eksempelvis; bajonetplante, aloe og bonsai planter. Orkideer er også blandt de lyselskende planter, som har et lavt vandforbrug.
læs mere..

 

Indendørsplanter fra Greenify – Få planter leveret direkte …
Her kan du finde moderne, grønne stueplanter store som små. Du kan helt selv vælge, om du vil have din plante med eller uden en krukke.
læs mere..

 

Claus Dalby – Se udvalget af Claus Dalby produkter – Bilka.dk
Claus Dalby i Bilka. I Bilkas havecentre kan du købe et stort udvalg af planter, blomster og øvrige produkter, som er anbefalet af Claus Dalby – sortimentet er nøje udvalgt, og kan kun købes i Bilkas havecentre. Med et Claus Dalby-produkt er du sikret kvalitet.
læs mere..

 

Roser – Køb dine roser online – Mange sorter – Bilka.dk
Når du planter dine roser skal du sikre dig at podestedet er cirka 10 centimer under jorden, så din plante er godt beskyttet mod frosten. Beskær dine roser på dronnings fødselsdag. Det kan være en god ide at beskære dine roser, da dette er med til at holde dine rosenplanter unge og energiske.
læs mere..

 

Planter og frø – Køb online – føtex.dk
Vores Grønne Marked; Vores mærker; … Bilka og NETTO ved køb over 300,-* … Er du vild med at gå i haven og hygge omkring dine planter og træer?
læs mere..

 

Trendy stueplanter til boligen – Find inspiration her!
Uden erfarne grønne fingre, men med et ønske om at følge tidens trends køber mange trendy stueplanter som Pilea, Monstera, gummifigen, Spøgelsestræer, sukkulenter og kaktusser.
læs mere..

 

Greenify – Køb planter online og få leveret direkte til døren
ønskede at leve grønnere, omgivet af planter ude som inde, … “Vi er meget glade for Greenifys grønne løsninger i vores forretninger.
læs mere..

 

Planteskole – Online Havecenter og Plantecenter med alt …
Danmarks største online havecenter, med planter og havetilbehør Plantetorvet.dk er Danmarks største online havecenter med mere end 10 års …
læs mere..

 

Læplanter til let jord | Køb online på Bilka.dk
Køb Læplanter til let jord på Bilka … Indeholder ialt 100 planter til … Få juletræet til at holde længere Få tips til at holde det grønne træ …
læs mere..

 

Kunstige planter. Køb billige træer & grønne potteplanter her
Besøg Notre Dame og se vores store udvalg af billige kunstige planter – alt fra grønne potteplanter til træer. → Lav Fragt Dag til dag Levering
læs mere..

 

Vildtbeplantning | Køb online på Bilka.dk
Køb Vildtbeplantning på Bilka.dk … Indeholder ialt 100 planter til … Få juletræet til at holde længere Få tips til at holde det grønne træ …
læs mere..

 

Store stueplanter der pynter i boligen – Have-Siden
Store, grønne stueplanter er en af tidens hotteste boligtrends, og kigger man forbi Pinterest, Instagram eller boligbloggere med grønne fingre, så er det da næsten heller ikke til at overse. Heldigvis, for store stueplanter er jo både vældig dekorative og så gavner de indeklimaet – win win, som de siger.
læs mere..

 

Krukker og potter – Se udvalget online – Bilka.dk
Fri fragt til Bilka, føtex og NETTO ved køb over 300,-* 30 dages returret. … Med krukker og potter giver du ikke kun dine planter et sted at bo, …
læs mere..

 

« »