bilka fields planter

Besøg Bilkas Havecenter – Køb billigt online
Planter og træer. Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af hækplanter, roser og græs, der alt sammen er med til at gøre din have flot og farverig. Alle vores planter er af høj kvalitet, og de bliver leveret direkte til din hoveddør, så det eneste du skal gøre er at plante dem. Se hele udvalget i de forskellige kategorier nedenfor.
læs mere..

 

Bilka One Stop, Fields – Åbningstider, kontakt og aktiviteter
Find informationer om åbningstider, kontaktinformationer, aktiviteter og jobs i Bilka One Stop, Fields.
læs mere..

 

Frø – Stort udvalg af frøposer online – Bilka.dk
På Bilka.dk finder du et stort udvalg af frø. Der er alt fra blomsterfrø til grøntsagsfrø og krydderurtefrø. Alle vores frø er fra vores danske leverandør Albertines, hvilket sikrer en høj kvalitet i de enkelte frøportioner.
læs mere..

 

Have – Find det største udvalg online -Bilka.dk
Her finder du alt det du har brug for til haven uanset om det er sommer eller vinter. Vi har havemaskiner, havemøbler, grill, drivhuse, legestativer, blomster og planter til en skøn sommer i haven. Til vinter kan vi dække dit behov for fejemaskiner, brænde og brændeovne til en dejlig vinter.
læs mere..

 

Blomsterløg og knolde – Køb online – Bilka.dk
På Bilka.dk kan du købe spændende forårsløg, særligt udvalgt af Claus Dalby. Blandt andet tulipaner, påskeliljer, prydløg og andre løg. I denne video viser Claus Dalby rundt i sin majhave, og det er tydeligt hvilken stemning, de mange forårsløg giver.
læs mere..

 

Roser – Køb dine roser online – Mange sorter – Bilka.dk
Når du planter dine roser skal du sikre dig at podestedet er cirka 10 centimer under jorden, så din plante er godt beskyttet mod frosten. Beskær dine roser på dronnings fødselsdag. Det kan være en god ide at beskære dine roser, da dette er med til at holde dine rosenplanter unge og energiske.
læs mere..

 

Stort udvalg – køb blomsterfrø online – bilka.dk
Der er noget fascinerende ved at fremdrive planter fra frø. Tænk en gang, at indholdet i en lille flad pose kan forvandles til bugnende buketter eller velsmagende madretter. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af både blomster og grøntsager. Nogle sorter er specielt udvalgt af Claus Dalby.
læs mere..

 

Krukker og potter – Se udvalget online – Bilka.dk
Fri fragt til Bilka, føtex og NETTO ved køb over 300,-* 30 dages returret. … Med krukker og potter giver du ikke kun dine planter et sted at bo, …
læs mere..

 

Bigbags – Find et stort udvalg af materialer i big … – Bilka
Bigbags, eller storsække, med sten, jord og skærver altid til lave priser. Levering direkte hjem til dig, når du køber online på Bilka.dk.
læs mere..

 

Køb billigt online – elektronik, brænde og meget mere! – Bilka
Bilka har det hele, lidt til og meget mere… Både i Hypermarkeder og online på Bilka.dk.
læs mere..

 

Højbede – Køb et højbed online idag – Bilka.dk
Stort udvalg af højebede og blomsterkasser i flere modeller og størrelser på Bilka.dk. Brug højbed til at plante grønsager og blomster. Nem og hurtig …
læs mere..

 

Frugttræer og frugtbuske – Køb online på Bilka.dk
Med frugtbuske og frugttræer fra Bilka.dk kan du blive den overskudsrige person der … De er blot med til at stjæle energi og næring fra de andre planter.
læs mere..

 

Haveindretning og planter – bilka.dk
Fri fragt til Bilka, føtex og NETTO ved køb over 300,-* 30 dages returret. … Denne plante trives bedst i fuld sol eller halvskygge Denne …
læs mere..

 

Vandspil – Køb vandspil til haven online – Bilka.dk
Haveindretning og planter. … Fri fragt til Bilka, føtex og NETTO ved køb over 300,-* 30 dages returret. Fri fragt på alle ordrer over 1.000,-Forside …
læs mere..

 

Bilka tilbudsavis uge 11 – minetilbud.dk
Få tilbudsavisen fra Bilka i din postkasse med NejTak+ Tilmeld dig NejTak+ …
læs mere..

 

Orangeri – Stort udvalg af orangerier online – Bilka.dk
Kombinationen af glas, lys og et væld af planter og blomster gør rummet helt specielt og lader de grønne vækster træde frem på flotteste vis. Takket være de utallige store vinduespartier, som omkrandser orangeriet, ændrer lysets fald og farve sig dagen igennem til gavn for både planter og haveejer. I Bilka finder du et bredt udvalg af orangerier.
læs mere..

 

Kundeservice – Bilka
Kontakt os på www.bilka.dk/kundeservice … Planter og træer … Næstved Bilka Odense Bilka One Stop Fields Bilka Skalborg Bilka Slagelse Bilka …
læs mere..

 

Buketbinderi – Bilka
Bilka tilbyder nu buketbinderi hver fredag og lørdag, hvor det er muligt at få bundet en buket af de dygtige blomsterbindere. Ved hjælp af en udleveringsbon kan du bestille den bundne buket til den ønskede pris og klare indkøbene samt betale buketten, mens den bliver bundet.
læs mere..

 

Drivhuse og tilbehør | Køb billigt drivhus online på Bilka.dk
Køb billige drivhuse på Bilka.dk. Find det drivhus som passer dig og din have bedst. … så planter og grøntsager kan få optimale vækstbetingelser.
læs mere..

 

Græs – Alt i græs på Bilka.dk – lave priser og hurtig levering
Haveindretning og planter. … På Bilka.dk finder du et stort udvalg af både græsfrø, rullegræs og et rigtig stort udvalg af diverse græsarter.
læs mere..

 

« »